Winkelwagen
Items: 0     Totaalbedrag: €0,-

Het Grootste Golftoernooi Ter Wereld - 6 april 2013Op zaterdag 6 april a.s. organiseert Sporters in Actie in samenwerking met BurgGolf een recordpoging voor het grootste eendaagse golftoernooi ter wereld. Om het record van 1.584 golfers te verbreken is het streven minimaal 3.000 golfers te laten spelen op alle 8 banen van BurgGolf . Golfers van alle leeftijden kunnen zich nu inschrijven voor dit unieke evenement ten bate van Stichting Spieren voor Spieren. De hoofdsponsor is wederom de All-In Group. De eerste editie in 2012 op golfbaan Spaarnwoude was goed voor € 100.000,- voor Spieren voor Spieren. Dit bedrag willen we graag significant vermeerderen.


Bekende Nederlanders

Alle golfers en golfliefhebbers kunnen zich inschrijven voor deze bijzondere 9-holes wedstrijd.

In de middag zullen op alle golfbanen diverse flights van start gaan onder leiding van bekende Nederlanders, waaronder artiesten, bekenden van radio, tv en (ex)topsporters.

Inmiddels heeft de organisatie toezeggingen ontvangen van onder andere Jack Spijkerman, Andre Ooijer, Annemarie Jorritsma, Elsemieke Havenga, Ferry Maat, Hans van Hemert, Victor Reinier, Jacques Brinkman en Tom Okker.

Op elke golfbaan van BurgGolf wordt aan het einde van het toernooi een cheque in ontvangst genomen door een bekende Nederlander en een gezin met een kind die een spierziekte heeft. Hierna wordt op de hoofdlocatie in Purmerend het evenement afgesloten met de bekendmaking van het over-all bedrag en de uitreiking van de cheque aan Spieren voor Spieren. Oefenjegolfswing.nl is ook dit jaar sponsor van dit toernooi.

Meer informatie en inschrijven www.sportersinactie.nl